A múlt héten ez volt a 3 legfontosabb esemény. Ha kedd akkor Flanagans. Ez egy ír pub, ahol minden kedd student night van: a belépéő csak 2 euró és minden erasmusos ide jön. Más miatt nem érné meg mert nem túl nagy a hely, de ez is tele van mozdulni se lehet, nem lehet odaférni a bárpulthoz vagy táncolni. Szerdán Judittal és Annával elemntünk ingyenpilatesre. Nagyon jól esett és kurva jó h ingyen van. Kipróbálok annyi sportot amennyit csak tudok. Csütörtökön még nem nagyon vannnak bulik a városban viszont itt az Efferino a falu kocsmája nyitva van és minden külfi ide jön. Szerencse, hogy itt lakom :) Pénteken sokan elmentek moziba, amihez neünk nem volt kedvünk ezért megint szerveztünk külön programot. Vettünk sört és bementünk a Barbarossaplatzra ahol találkoztunk pár göröggel, olasszal és spanyollal. Elkezdtünk alapozni az utcán aztán kikötöttünk az Undergroundban, ami nem rossz, főleg, hogy nincs belépő. Van reggea, rock és heavy metál zene. itt összefutottunk Filippoval és Martinával, az olaszokkal a csoportomból velük buliztunk tovább. Én sajnos nem sokáig mert beütött a cibák ami még most is tart ezért tolom magamba a Neocitránt és a mézes teát.

Vasárnap végre russian party. Az orosz lányok feladták a leckét. Az egyik lakásban szerveztek házibulit, nem kevés orosz kajával. Sütöttek blinit meg káposztás minipitét meg egy csomó mindent, volt francia saláta, amit a horvátok is francia salátának hívnak meg egy kevés vodka. A hely kicsi volt és rengetegen jöttek el, de nagyon jó volt. Természetesen mindent elpusztítottunk aztán jött a tánc a szobában. szegééény alsó szomszédok :D Alina pont akkor lőtte le a partyta mikor Filippo hozta az üveget az üvegezéshez mert, hogy az milyen vicces.

tegnap ellógtam a németet, hogy vásároljak, a mai óra meg elmarad és én úgy érzem, hogy nem fogom elhagyni efferent mert olyan undorító az idő. Este Flanagans :)

A bejegyzés trackback címe:

https://theworldaccordingtokari.blog.hu/api/trackback/id/tr631861753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dalmus 2010.03.23. 10:46:23

Szia Karinám, örülök, hogy kezd beindulni az élet! erős szorítást érzek a szívem tájékán ha olvaslak:))) A Flanagans titka, hogy le kell késni az utolsó villamost, és utána ürül a terep:) Levivel nem találkoztál véletlen? Megkértem, hogy adja oda neked a biciklit! puszi, vigyázz magadra!

squeegy beckinheim 2010.03.23. 10:53:53

@dalmus: Szia Dalma!
kösz a tanácsot egyszer kipróbálom a továbbmaradást. Levivel találkoztam már az első héten a Kapellenpartyban a biciklit meg már odaadta csak szegényt megviselte az idő és a lánc is berozsdásodott szóval még nem teljesen menetkész, de a boltba már ezzel megyek :D

dalmus 2010.03.24. 11:41:17

ÓÓÓÓ, sajnálom! pedig jó kis bringa volt, mikor otthagytam. NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
puszi
süti beállítások módosítása