Németházi helyett

 2010.03.14. 21:58

Csütörtökön Annával elmásztunk Frau Schickhez a koordinátorunkhoz. nagyon nagyon aranyos volt aláírta a learning agreementet megcsinálta nekünk a netes tárgyfelvételt és mondta, hogy ha bármit szeretnénk változtatni vagy más órákat felvenni csak írjunk neki. Utána bementünk a városba befizetni a diákigazolványos csekket meg vettünk Annának telefont. A bankkártyám meg nem egészen egy héten beül megjött szóval öröm és boldogság. Pénteken megbeszéltük Annával, hogy parázunk attól h nem szocializálódunk eleget és ezért elhatároztuk, hogy estére szerzünk magunknak programot. 9kor még senki nem tudta, hogy mi legyen mi meg kétségbeesésünkben kitaláltuk, hogy összetrombitáljuk a bandát a belvárosban és majd ott eldöntjük, hogy mi legyen. Bejött mert elég sokan jöttek velünk. Végül egy olyasmi helyen kötöttünk ki mint a Morrisons. Nem volt rossz de azért alaposabb bemelegítés kell hozzá. Meg hát nem valami olcsóság, a beugró volt 5 euro. Azért elég jónak mondható volt az este mert csak 3/4 5re értünk haza. Szombaton döglés és Gossip Girl meg vasárnap délelöttig. Aztán végre kimostam a cuccaimat meg kitakarítottam a fürdőt.

Ja tegnap megjött a 4. lakótársam is. egy német csaj aki a fősulin tanul (nem örülök annyira mert azt reméltem, hogy valami erasmusos lesz). Aranyos volt de mondjuk csak 5 percet beszéltem vele. vicces volt azt hitte, hogy német vagyok mert h jól beszélek németül. deééédes de azért nem ilyen jó a helyzet ám. Az igaz h elég sokat beszélek németül (magamhoz képest) meg egyre bátrabban de azért még mindig kínszenvedés. A németóra meg nehéz, sok a nyelvtan és nincs hozzá elég motivációm. A házit is feladtam.

Jövő héten meg végre elmegyek valami tornára valszeg pilatesre. Nagyon sokféle óra van a diákoknak totál ingyen. jaja ilyen jóság van itt. Azért hiányoztok ám mind: a nyufik is meg a gecik is meg a csoportba nem sorolható barátok is (aki nem érti miről beszélek annak szívesen elmagyarázom). Jó volt a helyzetjelentést hallani Annetől :) Írjátok meg hogy mikor szándékoztok kijönni. "A tulajdonos mindenkit szeretettel vár"

UI: képek ezentúl itt: http://picasaweb.google.hu/tothkarina0

A bejegyzés trackback címe:

https://theworldaccordingtokari.blog.hu/api/trackback/id/tr501839888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsófuli 2010.03.15. 09:13:21

én is tök jó pletykajelentést adtam :):):)
süti beállítások módosítása